İlk Blog Yazım...

 
Bismillahirrahmanirrahim

Selamün Aleyküm ve Merhabalar;

EserTopalYaziyor blog sayfama hoş geldiniz. Bende Hoş geldim tabi :)

İlk önce bu sayfayı açma amacımı açıklamak istiyorum izninizle;

Malum ülkemiz çok uçuk kaçık bir coğrafyada, ve doğal olarak üzerinde yaşayanlarda oldukça uçuk kaçık. Bu nedenle fazlasıyla tartışma konuları oluyor. Bende tabi bir takım bilgilerimi fikirlerimi aktarma ihtiyacı hissediyorum. Görüşlerimi aktaracağım başka mecralar olsa da yeterli gelmemesinden dolayı böyle bir ihtiyacım ortaya çıktı. Uzun zamandır yazmayı düşündüğüm (aslında kendi defterime düşündüğüm ama sonra paylaşmak istediğim) bu sayfada ne sıklıkla yazacağımı şuan bende kestiremiyorum. Okumayı ve yazmayı seven biri olarak en azından hafta da bir, vakit ayırarak yazabileceğimi düşünüyorum.

Ne yazacağım;

Sadece ülkemizde olan olaylara dair değil, dünya genelinde olan olayları içine alan bir sayfa olsun isterim. Çünkü günümüz teknolojisi bizleri, dünyanın her yerinden hızlıca haber alabilir hale getirdi. Dünya o kadar ufaldı ki, Afrika da oluşan bir sorun en geç 12 saat içinde tüm dünya tarafından biliniyor. Bu zaman farkı da gece gündüz farkından oluşan fark. Bu sebeple tabi bir çok olaya bende duyarsız kalamıyorum. Günümüz insanı çok dolu. Bir çok konuda fikir beyan edebiliyor. Yalnız ben burada bilmediğim konular hakkında ahkam kesmeyeceğim haberiniz olsun :) Tabi detaya girersek, bir çok konuyu ele alabilirim. Hoşuma giden bir filmin eleştirisini yapabilirim, size film önerim olabilir, bir kitap değerlendirmesi olabilir, nadir de olsa spor olabilir, yoğun olarak siyaset yapabilirim, yoğun olarak tarih yazabilirim, sanat ve müzik yazabilirim ama sanki bana daha çok güncel olaylar beni yönlendirecekmiş gibi geliyor. Ülkem sağ olsun...

Umarım paylaşacaklarım sizlere ve bana bir şeyler katar kendimizi daha iyi hissetmemize neden olur. Hayırlı olur inşallah.

Şimdilik böyle bir girizgah yapmış olalım, yakın zamanda görüşmek üzere...


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar